UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 5. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile mücadele etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleşen karşılaşmanın ikinci yarısında dikkate değer bir olay yaşandı.
KART ÇIKMADI, SONRA GOL ATTI
Union Saint-Gilloise oyuncusu Promise David, maçın 36. dakikasında sarı kart ile cezalandırıldı. Ancak 54. dakikada Galatasaray kalecisi Uğurcan Çakır’a ayak basan David, İspanyol hakem Jose Maria Sanchez tarafından kartsız geçti. Bu karar, Galatasaray futbolcuları ve teknik heyeti tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Ardından David, 57. dakikada Galatasaray’a gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi; 58. dakikada ise oyundan alındı.
Eski hakem Deniz Çoban, Promise David ile ilgili değerlendirmesinde, “Uğurcan’ın ayağına basan Promise ikinci sarı karttan atılmalıydı, atılmadı! Sonra gitti aynı oyuncu golü attı.” ifadelerini kullandı.
then "Add to Home Screen"