GALATASARAY’IN HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Eyüpspor ile oynayacağı maç için antrenman yapmaya başladı. Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen idman, topla ısınma hareketleriyle başlamış olup, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, ardından dar alan ve geniş alanda topa sahip olma çalışmalarıyla sürmüştür ve çift kale maçla sonlandırılmıştır.
İLKAY’IN İLK ANTRENMANI
Yeni transfer İlkay Gündoğan, sarı-kırmızılı forma ile ilk antrenmanını gerçekleştirmiştir. Bu gelişme, takım için önemli bir adım olarak görülmektedir.
HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Galatasaray, bugünkü idmanında saat 17.00’de hazırlıklarını sürdürecek. Takımın bu yoğun çalışmaları, Eyüpspor maçı öncesinde performansını artırmayı hedefliyor.