GALATASARAY’IN TRANSFER HEDEFİ: PREMIER LİG’DEN İKİ İSİM
Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray için Fransız basınından dikkat çekici bir transfer iddiası gündeme geldi. Foot Mercato’da yayınlanan habere göre, Galatasaray’ın transfer gözünü Premier Lig’e çevirdiği belirtiliyor.
TEKLİF YAPILDI
Sarı-kırmızılıların Aston Villa’nın kalecisi Emiliano Martinez ve sol bek oyuncusu Lucas Digne için resmi teklifte bulunduğu ifade ediliyor. Haberde Galatasaray’ın bu iki oyuncu için toplam 27 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı vurgulanıyor. Şimdi ise gözler Aston Villa’nın bu teklife vereceği yanıta çevrildi.
OYUNCULARIN PERFORMANSLARI
Geçtiğimiz sezonda 53 maçta forma giyen Arjantinli kaleci Emiliano Martinez, kalesinde toplamda 61 gol görürken, 16 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Öte yandan Fransız sol bek Lucas Digne ise 45 maçta 7 asistlik performans sergileyerek dikkat çekti.
then "Add to Home Screen"