Galatasaray Rekor Gelir Hedefliyor!

GALATASARAY’IN YENİ HEDEFLERİ

Victor Osimhen, Leroy Sane, Wilfred Singo, Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Galatasaray, yaklaşık 300 milyon euro değerine ulaşan bir ekip oluşturarak resmi ürün satışında yeni bir rekora ulaşmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu yıl mağazacılık gelirlerinde kaydedilecek olan rekoru hedefliyor.

REKOR BEKLENTİSİ

Geçtiğimiz sezon 3.5 milyar lira olan GS Store gelirlerinin bu sezon 5.5 milyar lira seviyelerine çıkması bekleniyor. Özellikle Osimhen’in transferi sonrasında piyasaya sürülen ve yoğun ilgi gören “Solo il Gala” setlerinin teslimatlarına başlanırken, benzer bir uygulamanın Leroy Sane için de gerçekleştirileceği öğrenildi.

ÜRÜN SATIŞLARINDA ARTIŞ

Diğer yandan, satılan resmi ürün sayısındaki artış rakamlara da yansıyor. Ardışık şampiyonluklar ve yıldız transferleri, taraftarların büyük destek vermesine olanak tanıdı. Geçen sezon, GS Store’larda toplamda 4 milyon 725 bin 316 adet ürün satıldı. Bu sezon ise hedef 6 milyon olarak belirlendi. Böylece Galatasaray, sahada gösterdiği başarıları sürdürürken, taraftarlar da ürünleri satın alarak kulüplerine önemli bir katkıda bulunacak. Forma satışları için belirlenen hedef ise 1 milyon olarak kaydedildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.