GALATASARAY SPORTİF A.Ş BAŞKANVEKİLİ İBRAHİM HATİPOĞLU: “TRANSFERLERLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR”
Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, takımlarının transfer durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, mevcut kadrolarıyla transferlere en az ihtiyaç duyduklarını ancak en çok eleştirilen takım olduklarını belirtti. Seyircilerin endişelerini anladıklarını ve doğru transferleri yaparak Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini vurguladı. Transfer sürecinde transparan olmayı önemsediklerini ifade eden Hatipoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
TRANSFER GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR: HATİPOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI
Avusturya’nın Geinberg bölgesindeki kamp sürecinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ibriham Hatipoğlu, transfer görüşmelerinin yoğun şekilde devam ettiğini belirtti. Profesyonel görüşmelerin Cenk Ergün tarafından yürütüldüğünü açıklayan Hatipoğlu, teknik direktörleri Okan hoca ile birlikte transfer kararlarını verdiklerini belirtti. Ayrıca, Premier Lig ve Manchester United’dan bir oyuncuyla ilgilendiklerini dile getirdi. Transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve şartların oluşması durumunda sözleşme imzalanabilecek oyuncuların olduğunu aktardı.
OYUNCULARIN HAZIRLIKLARINDAN MEMNUNUZ
Hatipoğlu, transfer görüşmelerinin gizliliğinin zorlu bir süreç olduğunu ancak oyuncuların hazır bir şekilde takıma katılacağını belirtti. Kampta olmaları ya da milli takım görevinde olmalarının aslında bir sorun teşkil etmediğini söyleyen Hatipoğlu, gerekli şartların sağlanması durumunda transferlerin gerçekleşebileceğini dile getirdi. Türk futbolundaki yabancı kuralı konusunda da değerlendirmelerde bulunan Hatipoğlu, 14 yabancı kuralının en iyi seçenek olduğunu belirtti.