Galatasaray Uzatmada Manisa’yı Mağlup Etti

MAÇIN GİDİŞATI

Basketbol Süper Ligi Asım Pars sezonunun 13’üncü haftasında Galatasaray, Manisa Basket takımını kendi sahasında ağırladı. İlk çeyrekte ev sahibi ekibin baskın bir performans sergilemesi sonrası, Manisa Basket oyundaki dengeyi yeniden sağladı ve ilk yarıyı 1 sayı farkla önde tamamladı: 49-50.

Üçüncü periyotta karşılıklı basketlerle mücadele devam etti. Bu periyot konuk ekibin 72-71 üstünlüğü ile son buldu. Maçta yaşanan büyük çekişme, son dakikalarda doruk noktasına ulaştı ve sonuç olarak karşılaşma uzatmaya gitti. Skor 99-99 olarak belirlendi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.