Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon Havalimanı'na giderken saldırıya uğrayan Fenerbahçe için bir açıklama da Beşiktaş'tan geldi.
Resmi siteden açıklama yapan Beşiktaş, yapılan saldırıyı kınadı.
İşte Beşiktaş'ın açıklaması:
"Çaykur Rizespor deplasmanından dönmekte olan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyı esefle kınıyoruz.
Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar dilerken, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, futbolculara ve teknik heyete geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
Beşiktaş JK"
Galatasaray'dan kınama
Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe takım otobüsüne karşı yapılan saldırıyı kınadı.
Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımını taşıyan otobüsüne, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunmasını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırı esnasında yaralanan takım otobüsü şoförüne acil şifalar diliyoruz. Güvenlik güçlerimizin bu büyük üzüntü verici olayın takipçisi olarak sorumluları en kısa sürede adaletin önüne çıkaracaklarına olan inancımız tamdır. Fenerbahçe Camiası'na büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.