Giresun Lisesi’nde Çifte Cinayet!

GİRESUN’DA CİNAYETİ İLGİLENDİREN SORUNLAR

Giresun’daki Sosyal Bilimler Lisesi’nde meydana gelen bir cinayet olayında, 55 yaşındaki hizmetli A.T., belirlenemeyen bir sebep yüzünden kantin çalışanı Rana ve kız kardeşi Gonca Çavuşoğlu’nu silahla vurarak öldürüyor. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirilirken, ağır yaralı olan iki kadına müdahale edildiği fakat kurtarılamadıkları bildiriliyor. Cinayet, Rana Çavuşoğlu’nun sosyal medya hesabındaki profil resminin dikkat çekmesi ile de gündeme geliyor.

KAÇAN SALDIRGAN İÇİN OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırgan A.T.’nin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatılırken, olayla ilgili araştırmalar devam ediyor. A.T.’nin cezaevinden kısa bir süre önce tahliye edildiği ve topluma kazandırılmak amacıyla okulda işe alındığı öğrenildi. Eski hükümlü olarak işe başlayan A.T.’nin bu tür bir eylemde bulunması, okul güvenliği ile ilgili tartışmaları yeniden gündeme getiriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.