Gökçeada Açıklarında 5,2’lik Deprem Meydana Geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 15.46’da Çanakkale Gökçeada açıklarında 5,2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi. Aynı zamanda depremin merkez üssünün Gökçeada’ya 130,85 kilometre mesafede olduğu bildirildi.

KANDİLLİ RASATHANESİ’NDEN AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi de depremin merkez üssünü Yunanistan olarak belirtti ve büyüklüğünü 5,4 olarak duyurdu. Bu durum, halk arasında paniğe neden oldu ve depremin etkileri merakla takip ediliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzmit’te Silahlı Saldırıda Uğurcan Bekçi Yaralandı

İzmit'te meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı; aralarında Sultanbeyli Belediyesporlu futbolcu Uğurcan Bekçi'nin de olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’de Tadic İle Kenneth Taylor Gelişmesi

Fenerbahçe, ara transfer döneminde orta saha oyuncusu olarak Ajax'tan Kenneth Taylor'u hedefliyor.

Okan Karacan Gözaltına Alındı: Suç Örgütü Operasyonu

GİAN Medya'ya düzenlenen operasyonda üç kişi gözaltına alındı ve şirkete kayyım atandı. Operasyonun detayları henüz belirlenmedi.

Danıştaydan Kısa Süreli Kiralamalara Durdurma Kararı

Danıştay, Airbnb kiralayıcılarından otomatik KDV ve ticari vergi alınamayacağını belirterek, Maliye'nin talimatını geçici olarak askıya aldı.

Trendyol Süper Lig Değer Güncellemeleri Açıklandı

Trendyol Süper Lig’de 2025 yılı piyasa değerleri güncellendi; Transfermarkt verilerine göre oyuncuların değerleri yeniden hesaplandı.