Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Göztepe, evinde Gaziantep FK’yı konuk etti. İzmir temsilcisi, maçın ilk yarısında kalesinde 4 gol görerek soyunma odasına 4-0 geride gitti. Bu durum, tribünlerde büyük bir hayal kırıklığına yol açtı.
TARAFTARDAN TEPKİ GELDİ
Yenilen gollerde kaleci Luka Gugeshashvili’nin hatalı olduğu gerekçesiyle taraftarlar yoğun tepkiler gösterdi. Protestolar sırasında, Gugeshashvili’nin tribünlere dönerek “devam edin” şeklinde el hareketi yapması gerilimi artırdı. Bu gelişmelerin ardından Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, ikinci yarıda Gugeshashvili’yi oyundan alarak kaleyi genç eldiven Arda Özçimen’e emanet etti.
SOSYAL MEDYADA GERİLİM
Karşılaşmanın ardından saha içindeki gerilim sosyal medyaya da yansıdı. Gugeshashvili, maç sonrası kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine tepki gösteren taraftarları hedef aldı. Tehditkar ifadeler içeren bu paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bugün yaptığınız şey taraftarlık değildi. Gerçek Göztepe taraftarlarına sonsuz saygım ve sevgim var. Klavye başında saklanıp oradan konuşanlara ise sadece bir şey söyleyeceğim: Hayat uzun, dünya küçük. Bir gün mutlaka sokakta ya da başka bir yerde karşılaşacağız…”