TSK KOMUTA KADEMESİ VE BAKAN YARDIMCILARIYLA GÜLER, TERÖRLE MÜCADELE FAALİYETLERİ HAKKINDA GÖRÜŞTÜ
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Komuta Kademesi ve Milli Savunma Bakan Yardımcıları ile birlik komutanlarının katılımıyla gerçekleştirilen video telekonferans toplantısında, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler terörle mücadele başta olmak üzere devam eden faaliyetlere ilişkin detaylı bilgilendirme aldı. Bakan Güler, yapılan sunumlar doğrultusunda yapılacak çalışmalara yönelik önemli talimatlar verdi.
GÜLER’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR: “MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK”
Video telekonferans toplantısında açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceğini vurguladı. Terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonların başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ve diğer güvenlik birimlerinin terörle mücadeledeki kararlı tutumunu takdirle karşıladığını ifade etti.
YAPILACAK ÇALIŞMALARA İLİŞKİN TALİMATLAR VERİLDİ
Bakan Yaşar Güler, toplantıda yapılacak çalışmalara ilişkin önemli talimatlar verirken, terörle mücadeledeki başarının sürekli kılınması için koordinasyonun ve planlamanın en üst seviyede tutulması gerektiğinin altını çizdi. Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülkenin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğini belirtti.