“Günün şampiyon maç tahminleri!”

MİSLİ YAZARLARI GÜNÜN ŞAMPİYON ORANLI MAÇLARINI YORUMLADI

Misli yazarları, Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını yorumladılar. “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri:

BRIGHTON – MANCHESTER UNITED: KARŞILIKLI GOL VAR
Misli yazarı Barış Keklik, Brighton – Manchester United karşılaşmasında karşılıklı gollerin atılacağını tahmin ediyor. Lige iç sahada zorlu bir galibiyetle başlayan Manchester United’ın etkili bir oyun sergilemesi beklenirken, Brighton da rekabetçi olacaklarını göstermiş durumda. İki güçlü ekibin karşılaşmasında karşılıklı gol olabileceği düşünülüyor.

BARCELONA – ATHLETIC BILBAO: MAÇ SONUCU 1
Misli yazarı Alper Öcal, Barcelona – Athletic Bilbao maçında ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor. Bilbao’nun sezona iyi başlayamadığı ve ev sahibinin Valencia’yı geçtiği göz önüne alındığında, Barcelona’nın maçı kazanması bekleniyor.

TOTTENHAM – EVERTON: MAÇ SONUCU 1
Misli yazarı Özkan Öztürk, Tottenham – Everton karşılaşmasında ev sahibi ekibin galip geleceğini öngörüyor. Tottenham’un üstünlüğünü koruyamadığı bir beraberlikle başladığı sezonda, Everton’un ise hayal kırıklığı yaşadığı göz önüne alınıyor. Deplasmanda zorlanacağı düşünülen Everton karşısında Tottenham’un kazanması bekleniyor.

Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir. Misli’den yeni üyelere özel 50+50 TL kampanyası devam ediyor. Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Şampiyon Oranlar ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.