Habertürk Genel Yayın Yönetmeni İddialarla Gündemde

Türkiye’nin gündeminde büyük bir yankı uyandıran iddialar doğrultusunda gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda tutuklanan Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’la ilgili suçlamalar tartışmaları alevlendirmeye devam edecek. Savcılık tarafından hazırlanan sevk yazısında, Ersoy’la birlikte Mustafa Manaz, Ufuk Tetik ve Ebru Gülan’a yöneltilen suçlamalar arasında, “Kendi konutlarında uyuşturucu madde kullanımına olanak sağladıkları” ve “Eve gelen kadınlara uyuşturucu temin ettikleri” gibi iddialar öne çıkıyor. Ayrıca, “İkiden fazla kişiyle cinsel ilişkiye girdikleri” ve “İlerleyen süreçte çevrelerindeki kadınları bu ilişkiye dâhil ederek hem kendilerine hem de çevrelerine sektörel ve maddi faydalar sağladıkları” suçlamaları da yer alıyor.

ESKİ SPİKERİN ÇARPICI AÇIKLAMALARI

Ersoy ile birlikte tutuklanan 3 kişinin ardından Habertürk’te daha önce ekran yüzü olarak görev yapmış ve ardından Türkiye’yi terk eden Nur Köşker, konuyla ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı. Köşker, Tarkan Kaleli’ye verdiği demeçte Ersoy tarafından sürekli olarak tacize uğradığını dile getirerek, “Benim evli olduğum dönemden başlayan ve oldukça uzun süren bir taciz süreci var. Asansör kapısını tutup çeşitli olaylar yaşandı. Ardından bana attığı saçma mesajlar da oldu,” ifadesini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.