Hakan Balta, A Millî Takımda Yardımcı Olacak

HAKAN BALTA’DAN GÖREVİNE VEDA

Yaklaşık üç buçuk yıldır Galatasaray U19 Takımı’nın teknik direktörlüğünü yürüten Hakan Balta, görevinden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, “Yaklaşık üç buçuk yıldır üstlendiğim 19 Yaş Altı Takımı Teknik Sorumlusu görevinden bugün itibarıyla ayrılıyorum. Bana bu fırsatı veren yöneticilere ve birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığım oyuncularıma, hocalarıma ve tüm kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Kulübüm için çalışmak, benim için her zaman büyük bir gurur oldu.” ifadelerini kullandı.

KARİYERİ BOYUNCA GALATASARAY’DA BULUNDU

Profesyonel futbolculuk kariyerinde 2007-2018 yılları arasında Galatasaray forması giyen 42 yaşındaki Balta, daha sonrasında 2020-2022 yıllarında sarı-kırmızılı kulüpte idari menajerlik görevini de üstlenmişti.

YENİ GÖREVİ DEMOKRATİK MİLLİ TAKIMDA

Hakan Balta’nın yeni adresi ise A Milli Futbol Takımı oldu. Balta’nın, Vincenzo Montella’nın yardımcısı olarak A Milli Takım Teknik Heyetine katılacağı bildirildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.

S&P 500 ve Nasdaq, Son Bir Ayın Dibinde

Geçen hafta cuma günü sert düşen çip hisselerindeki toparlanmayla güne pozitif seyirle başlayan Dow Jones, S&P 500 ve Nasdaq endeksleri, satış baskısının yeniden başlamasıyla kazançlarını geri verdi. Piyasaların açılışından kısa süre sonra endeksler gün içi zirvelerine çıktı.