2026 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Avustralya’ya 2-0 yenilen A Milli Takım maç sonrası önemli yorumlar aldı. Eski Galatasaraylı Harry Kewell, Avustralya’nın galibiyetini değerlendirdi. Kewell, favori gösterilen Türkiye’nin sahadaki cevabı gördüğünü söyledi.
AVUSTRALYA SAHADA CEVAP VERDİ
Kewell, karşılaşma öncesi birçok otoritenin Türkiye’yi favori gösterdiğini hatırlattı. Avustralya’nın maçta güçlü bir yanıt verdiğini belirtti. Kewell, “Futbolda insanlar konuşur ama en iyi cevap sahada verilir” dedi. Avustralya bu gece birçok kişiyi susturdu.
FAVORİ TÜRKİYE BEKLENTİYİ KARŞILAYAMADI
Vancouver’da oynanan mücadele öncesi Türkiye favori gösteriliyordu. Ancak Avustralya disiplinli ve etkili oyunuyla galip geldi. Bu sonuç beklentileri boşa çıkardı.
HARRY KEWELL GALATASARAY'DA OYNADI
Kewell, 2008 ile 2011 yılları arasında Galatasaray’da forma giydi. 91 resmi maçta 34 gol ve 17 asist yaptı. Avustralyalı yıldız sarı-kırmızılı taraftarların sevgisini kazanmıştı.