Harry Styles Konserde Sahnede Yere Yığıldı

Harry Styles, sahne şovunda ağzıyla havaya su püskürttüğü sırada boğazına su kaçırdı ve nefessiz kaldı. Ünlü şarkıcı bir anda kendini kaybederek sahne zeminine yığıldı. Binlerce hayranı kısa süreli panik yaşadı. Sağlık ekipleri hızlıca müdahale etti. Styles birkaç dakika sonra ayağa kalktı. Durumunun iyi olduğunu söyledi. Alkışlar eşliğinde hayranlarını teselli etti. Konserine kaldığı yerden devam ederek şovunu tamamladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

İstanbul’da 20 İlçede Elektrik Kesintisi Gece Başlıyor

İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki 20 ilçede 29 Haziran Perşembe günü geniş çaplı bir elektrik kesintisi yaşanacak. Planlı bakım çalışmaları nedeniyle uygulanacak kesinti, gece saatlerinde başlayıp sabaha kadar sürecek.

Balıkesir Sındırgı’da 4 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 4 büyüklüğündeki depremin 11,33 kilometre derinlikte meydana geldiğini kamuoyuna duyurdu. Depremde can kaybı yaşanmadı.

Wimbledon Maçları Yarın Başlıyor

Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon, 29 Haziran ile 12 Temmuz tarihleri arasında Londra'da düzenlenecek. Organizasyonun ana tablo maçları yarın başlayacak.

Yeni Yönetmelikle Araç İçi Ekipmanlar Serbest

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme ile Karayolları Trafik Kanunu Uygulama Yönetmeliği'nde değişiklik sürecinde sona gelindi. Araç içi ekipmanlar konusunda yaşanan belirsizlik ortadan kalkıyor.

Kadir İnanır’a Veda Töreni Başladı

Zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Kadir İnanır için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törende salon saatler öncesinden tamamen doldu. Törene İnanır'ın sevenleri ve sanatçı arkadaşları katıldı.