“Hayal Sörloth, Osimhen’i Alırım!”

BEŞİKTAŞ’TA HAREKETLİ GÜNLER

Beşiktaş Kulübü, 11 Mayıs 2025’te gerçekleştirecek olağan seçimli genel kurul öncesinde dinamik günler geçiriyor. Başkan Serdal Adalı, yeni yönetim kurulunu tanıtarak gelecek sezonun transfer stratejisini gün yüzüne çıkardı. Sabah gazetesinin haberine göre, Adalı, forvet transferinde Alexander Sörloth’un “hayal” olduğunu aktarırken, Victor Osimhen için dikkat çekici bir değerlendirme yaptı: “27 milyon euroya Sörloth alacağıma, 60 milyon euroya Osimhen’i alırım. Bu işler parayla alakalı!” Adalı’nın bu açıklaması, siyah-beyazlı taraftarlar arasında heyecan yarattı.

ÜÇ AYAĞIYLA TRANSFER STRATEJİSİ

Adalı, Beşiktaş’ın yeni sezondaki kadro planlamasının üç temel prensibe dayalı olacağına dikkat çekti: Türk oyuncular, deneyimli Avrupa seviyesindeki oyuncular ve uluslararası genç yetenekler. Türk oyuncular için iki gruba odaklanacaklarını vurgulayan Adalı, “Birinci grup, tecrübeli ve takımın taşıyıcı oyuncuları olacak. İkinci grup ise altyapımızdan yetişen veya scout ekibimiz tarafından keşfedilen genç yıldızlar” şeklinde konuştu. Yabancı oyuncular için ise “deneyimli Avrupa seviyesi” oyuncuların öncelikli olacağını belirtti. Bu oyuncuların, sahada liderlik yaparak takım içinde kilit roller üstlenmesi ve gençlere rehberlik etmesi hedefleniyor. Adalı, uluslararası yeteneklere yönelik olarak da potansiyelli ve yükselen yıldız adaylarına odaklanacaklarını ifade etti: “Kariyerli, pes etmeyen karakterde oyuncular, takımı lokomotif gibi çeker. Genç yetenekler ise geleceğimizin teminatı.” Bu stratejiyle Beşiktaş, hem saha içinde hem de finansal açıdan sürdürülebilir başarı elde etmeyi planlıyor.

OSIMHEN ÇIKIŞI TARAFTARI COŞTURDU

Forvet transferine dair açıklamalarda bulunan Adalı, Atletico Madrid’in Norveçli golcüsü Alexander Sörloth’un transferinin gerçekçi olmadığını kesin bir dille ifade etti. 27 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulan Adalı, “Bu paraya Sörloth alacağıma, 60 milyon euroya Victor Osimhen’i alırım” diyerek cesur bir çıkış yaptı. Şu an Galatasaray’da kiralık olarak görev yapan Osimhen, 29 maçta 23 gol ve 5 asistle Süper Lig’de dikkatleri üzerine çekiyor. Adalı’nın bu söylemleri, sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Adıyaman’da 4,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 21.43'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, sarsıntı 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

YPG, Suriye Devlet Kurumlarına Entegre Oldu

Terör örgütü SDG/YPG elebaşı Mazlum Abdi, örgütün feshedildiğini ve Suriye Devlet Kurumlarına tamamen entegre edildiğini açıkladı. Bu durum, bölgedeki dengeleri etkileyebilir.

Dolly Parton 80 Yaşında Hayatını Kaybetti

ABD'de country müziğinin en büyük isimlerinden biri olan Dolly Parton, 80 yaşında hayatını kaybetti. Parton'un ölümünü yeğeni Brian Seaver, Instagram'dan yaptığı bir açıklama ile duyurdu.

Hasan İ., 242. İntihar Girişiminde Bulundu

Hakkari'nin Şemdinli ilçe merkezindeki 7 katlı bir binanın çatısında bir kişi bulundu. Vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Üsküdar Belediyesi’nde Başkan Vekilliği Seçimi Durduruldu

İstanbul 2. İdare Mahkemesi, AK Parti'nin itirazı üzerine Üsküdar Belediyesi'ndeki başkan vekilliği seçiminde yürütmeyi durdurdu. Mahkeme, oy sayımında usulsüzlük yapıldığını ve seçim güvenliğinin ihlal edildiğini belirtti.