Hırsızlık Mahkumu Bazanın İçinde Yakalandı

YAKALANAN HÜKÜMLÜ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, ‘Hırsızlık’ ve ‘Konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçlarından kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan S.Ö. isimli kadının yakalanması için harekete geçti.

OPERASYONUN DETAYLARI

Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, firari hükümlü S.Ö. saklandığı bazanın içerisinde tespit edildi. Gözaltına alınan S.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

ÖNEMLİ

Ankara’da Poligon Rehin Krizi: Polisiye Müdahale

Ankara'nın Çankaya Balgat Mahallesi'ndeki bir poligonda rehine krizi çıkmış durumda. Güvenlik güçleri ve keskin nişancılar, olaya müdahale etmek üzere bölgeye sevk edildi.

CHP’li Belediye Üyesinin Kızı PKK’lı Çıktı

İstanbul’da 9 belediyeye yapılan terör baskınında 10 kişi gözaltına alındı. Sancaktepe Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinin kızı PKK ile ilişkilendirilerek gündeme geldi.

Daha Fazlası!