Hükümetten açıklama! Cezalar iniyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kamu olarak işlettikleri cezaların 6 katını değil 4 katını alacaklarını, peşin ödemelerde ise yüzde 25 indirim uygulanacağını belirtti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Çalışmalar güzel gidiyor, 18 Mart 2022'de 1915 Çanakkale Köprüsü hizmete girecek" dedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Aziz İhsan Aktaş Davasında Karar Bekleniyor

Aziz İhsan Aktaş'a yönelik suç örgütü davasının 60. duruşması bugün gerçekleştirilecek. Duruşmada, 5'i tutuklu olmak üzere toplam 200 sanığın son sözleri dinlenecek.

Mehmet Uçum Çerçeve Yasayı Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Terörsüz Türkiye süreci için hazırlanan "çerçeve yasayı" değerlendirdi. Uçum, devletin şartlara bağlı bir yeniden başlama imkanı sunduğunu belirtti.

Terörsüz Türkiye Süreci İçin İlk Toplantı Yapılıyor

Terörsüz Türkiye sürecinin takibi ve uygulaması için Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine dair kanun çerçevesinde kurulan Takip ve Değerlendirme Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki toplantıda önemli bakanlar ve yetkililer yer alıyor.

Manisa’da Berber Dükkanına Silahlı Saldırı: 2 Ölü

Olay, Gölmarmara ilçesinde bir berber dükkanında meydana geldi. Saat 17.15 sularında V.C.B. adlı bir kişi, Recep Teltik'in işlettiği dükkanına gelerek tabancayla ateş açtı.

Diyarbakır’da Plaza Yangını: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

Talaytepe Mahallesi Laleş Bulvarı'ndaki bir plazada yangın çıktı. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.