İdil Bilgen’in Yarışma Performansı Eleştirildi
Miss Turkey yarışmasında birincilik kazanan İdil Bilgen, yarışmadaki performansıyla eleştirilere maruz kaldı. Yarışmada birincilik ödülünü alan Bilgen, Türkiye’nin ünlü güzelliklerini ikiye böldü. Bu konuda yorum yapan isimler arasında Demet Şener de yer alıyor. Yarışmada dereceye giren isimler arasında yer alan Didem Soydan ise Idil Bilgen’i olumlu bir şekilde değerlendirdi.
Dilan Çiçek Deniz Linç Kültürünü Eleştirdi
Dilan Çiçek Deniz, Miss Turkey yarışmasında birinci olan Idil Bilgen’e yönelik gelen eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu. Clear Women markasının yüzü olan Deniz, linç kültürüne karşı olduğunu belirtti. Özellikle genç kadınlara karşı yapılan ağır eleştirileri eleştiren Deniz, bu tür davranışların hoş karşılanmadığını ifade etti.
Demet Şener: Güzellik Yeterli Değil
1995 Türkiye Güzeli Demet Şener, Idil Bilgen’in güzelliğini birincilik için yeterli bulmadığını belirtti. Görüşlerini paylaşırken, güzellik kavramının subjektif olduğunu ve belirli standartlara uygun olması gerektiğini vurgulayan Şener, Bilgen’in güzel olduğunu ancak yeterli bulmadığını ifade etti. Ayrıca, Bilgen’in doktor olmasına rağmen güzellik yarışmalarına katılmasını eleştiren Şener, bu tür yarışmalara giren kişilerin bu konuda kararlı olması gerektiğini dile getirdi.