“İş makinesi park halindeki araçlara çarptı, operatör kaçtı”

İş Makinesinin Park Halindeki Araçlara Çarptığı Kaza
Antakya ilçesi Akasya Mahallesi’nde, trafikte seyir halinde olan bir iş makinesi, cadde üzerinde park halinde bulunan 4 araca çarptı. Kazada araçlar hasar görürken iş makinesi operatörü olay yerinden kaçtı. İş makinesinin araçları biçtiği anlar ve operatörün kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Vatandaşların Durdurmaya Çalıştığı Operatörün Kaçtığı Anlar
Kazayı fark eden vatandaşların operatörü durdurmaya çalışması ise sonuçsuz kaldı. Araçları zarar gören vatandaşlar, polis ekiplerini çağırarak kazayı gerçekleştiren operatör hakkında şikayetçi oldular. Polis ekipleri, operatörü bulmak için çalışma başlattı.

Esnaf Taha Yeşil’in Şikayeti ve Talepleri
Kazanın tanığı olan esnaf Taha Yeşil, yaşanan olayı anlatarak yetkililerden destek istedi. Yeşil, iş makinesinin 4 araca çarptığı anı şu şekilde aktardı: “İş yerinde müşterilerle ilgilenirken sesi ve gürültüyü duyduk. Dışarıya çıktığımızda kepçe 4 aracı biçmişti. Hemen yola atladık, iş makinesini durdurmaya çalıştık ama durmadı. Bilinçlimi yaptı, bilinçsiz mi yaptı bilemiyoruz. Durmaya çalıştı ama o esnada elleriyle bir şeyle uğraşıyordu. Dalmış mıydı bilmiyorum ama kaçtı gitti kepçe. Araçlarda hasar oluştu. 3 kişiydiler kepçenin üzerinde hiç durmadı, bilinçsiz yapılmamış olsa dururlardı.”

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Fidan: Azerbaycan-Ermenistan Barış Sürecini Destekliyoruz

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki üçlü dışişleri bakanları toplantısı İstanbul Çırağan Sarayı'nda başladı. Toplantı öncesinde Bakan Fidan ikili görüşmeler yaptı.

60 Bin TL İçin Komşusunu Öldürdü

Konya'nın Ereğli ilçesinde yalnız yaşayan Nuran Şenli'nin cansız bedeni cuma sabahı yakınları tarafından evinde kanlar içinde bulundu. İhbarla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Şimşek: Savaşın Dolaylı Etkileri Çok Boyutlu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk'te katıldığı programda ABD-İran gerilimi ve Hürmüz Boğazı'nın kapalı olmasının sadece ham petrol ve doğal gaz sevkiyatını değil, ikinci etkilerinin de olduğunu belirtti. Petrol fiyatlarındaki artışın birincil etkiler yanında küresel büyümeyi etkileyen ikinci etkileri de bulunduğunu söyledi.

Türk Balıkçılar 48 Göçmeni Kurtardı

Orta Akdeniz'de düzensiz göç rotası üzerinde Malta açıklarında bir bot parçalandı ve Türk balıkçılar 48 Somalili göçmeni kurtararak 11 kişinin cansız bedenine ulaşılmasını sağladı. Malta İçişleri Bakanı Glenn Bedingfield kurtarma operasyonunda 53 kişinin kurtulduğunu açıkladı.

Bakan Gürlek Mayısta 706 Operasyon Duyurdu

Adalet Bakanı Akın Gürlek, uyuşturucu, yasa dışı bahis ve sanal kumar suçlarıyla kararlı mücadeleyi sürdürdüklerini bildirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu suçlara karşı mücadele edildiğini ifade etti.