İşe gittiklerinde cesedini buldular

Edinilen bilgiye göre Melikgazi ilçesine bağlı Camii Kebir Mahallesi Basma Sokak'ta bulunan konfeksiyon atölyesine gelen işçiler, atölyenin sahibi olan 40 yaşındaki İ.K.'yı girişteki holün tavanına asılı halde buldu. İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine 155 ve 112 ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin yaptığı incelemelerde 40 yaşındaki İ.K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Acı haberi alan İ.K.'nın yakınları, olay yerinde sinir krizleri geçirirken, İ.K.'nın eşi "Çocukların ne suçu vardı, niye böyle yaptın?" diyerek feryat etti.

Olay yeri inceleme ekiplerini yaptığı çalışma sonrasında İ.K.'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetkililer olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Hakan Safi Bu Akşam Transfer Açıklıyor

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 7 Haziran'da yapılacak seçimde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Hakan Safi, çalışmalarını hızlandırdı.

NASA, Uzay İstasyonunda Acil Onarım Başlattı

NASA sözcüsü, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki Rusya'ya ait Zvezda modülünde altı yıldır devam eden çatlaklar ve hava kaçakları olduğunu belirtti. Rus uzay ajansı Roscosmos daha önce sorunu gidermek için girişimlerde bulundu ancak yeni sızıntılar tespit edildi.

Sigaralara 5 Lira Zam Daha

En son şubat ayında zamlanan sigaralara bugün 5 lira daha zam geldi ve iki ayrı gruptaki sigaraların en ucuzu 105 liraya, en pahalısı 120 liraya yükseldi. Zam iki sigara grubunu kapsıyor.

Albayrak, Çalhanoğlu’nu Dört Gözle Galatasaray’a Bekliyor

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, takımın üst üste dördüncü şampiyonluğunu, Okan Buruk ile çalışma sürecini ve gelecek hedeflerini detaylı şekilde anlattı. Albayrak, Hakan Çalhanoğlu'nu Galatasaray'a getirmek için anlaştığını ancak seçimi kaybettiğini söyledi.

Reyhanlı Davasında 3 Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin öldüğü bombalı saldırılarla ilgili davada 6 sanıktan 3'ü 53 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca bu sanıklara toplam 3 bin 921 yıl hapis cezası verdi.