KALIPLAR ÜZERİNDE ÇALIŞAN İŞÇİ 10 METREDEN DÜŞTÜ
Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir inşaatta çalışan Sezai Altındağ, üzerinde çalıştığı iskelenin kayması sonucu dengesini kaybederek 3. kattan yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Ağır yaralanan Altındağ, mesai arkadaşlarının ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak, Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayatını kaybetti.
AİLESİ ACI HABERLE YIKILDI
Sezai Altındağ’ın acı haberini alan yakınları, hastaneye gelerek büyük bir üzüntüyle karşılaştı. Gözyaşlarına boğulan aile fertleri, acı kayıp karşısında derin bir üzüntü yaşadı.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Polis ekipleri, hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. İnşaat alanındaki güvenlik önlemleri ve işçi sağlığı konuları da mercek altına alınacak. Bu talihsiz olayın tekrar yaşanmaması için gerekli önlemler alınacak.