İstanbul Barosu Yeni Başkanı Yasin Şamlı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ SEÇİMLERİ SONUÇLARI

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Hukuk Fakültesi’nde yapılan genel kurulda başkanlık için 3 aday mücadele etti. Bu süreçte toplamda 13 sandık kuruldu. 3 bin 272 avukatın oy kullanma hakkı olduğu seçimde, sandıkların kapanma saati 17.00 olarak belirlendi.

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN YASİN ŞAMLIOĞLU

Gerçekleştirilen seçim sonuçlarına göre Yasin Şamlı, 1.215 oy alarak yeniden başkanlık görevine getirildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.