İstanbul’da Pazar Günü Dikkat: Uyarı!

Bahar Havası Etkisi

İstanbul ve birçok şehir bahar havasını yaşıyor. Sıcak hava birçok bölgede etkili olsa da, yeni haftada bu havanın yerini yağmura bırakacağı öngörülüyor. Uzmanlar, bahar dönemindeki hava koşullarında polen alerjisi olan bireylerin maske takması gerektiğini vurguluyor. Hava durumunu değerlendiren uzmanlar, havada bulunan polenlerin alerjisi olan çok sayıda kişiyi etkileyebileceğini söylüyor.

Çöl Tozu ve Yağış Beklentisi

İstanbul, Marmara, Ege ve İç Anadolu bölgelerine yoğun çöl tozunun önümüzdeki hafta girmesi bekleniyor. Çorum, Kastamonu, Sinop, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde kısa süreli sağanak yağışın geçiş yapması öngörülüyor. Pazar günündeki aşırı sıcakların ardından Marmara ve Ege’nin kuzeyinde gök gürültülü sağanak etkisini gösterecek. İstanbul, yeni haftaya yağmurla merhaba diyecek ve kentte önümüzdeki hafta boyunca yağış geçişleri gerçekleşecek. Sıcaklıkların ise mayıs ayının ortalama değerlerine gerilemesi bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Büyükçekmece’ye Kayıp Kadın Cinayeti Davasında Gelişmeler

Büyükçekmece'de bulunan Sedef Güler'in cinayetiyle ilgili devam eden davada, sanıklardan biri, suçlamaları reddederek akıl sağlığını kaybettiğini öne sürdü.

Zeytinburnu’nda Beton Dökülmesi Araçları Hasara Uğrattı

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm sürecindeki bir binanın çatısından düşen beton parçaları park halindeki üç araca zarar verdi, şans eseri yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

Adana’da Halk Otobüsünde Şoförle Yolcu Kavgası

Adana'da bir halk otobüsünde şoför ve kadın yolcu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Kadın Yolcu İle Sürücü Arasında Kavga Çıktı

Adana'da, halk otobüsünde şoför ile bir kadın yolcu arasında tartışma çıktı. Olay, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve kavga haline dönüştü.

Yeni Vergi Paketi ile Harç ve Emlak Vergisi Düzenlemeleri

Yeni vergi paketi, TBMM'de onaylanarak yürürlüğe girdi. Araç alım-satımında harç alınacak, emlak vergisi artışı yüzde 100 ile sınırlanacak. Kamuya 250 milyar lira kaynak sağlanması planlanıyor.