İSTANBUL’DA ZEHİRLEME İDDİASI
İstanbul’un Arnavutköy ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan olayda, bir temizlik personelinin okul müdürünü zehirlemek istediği öne sürüldü.
ZEHİRLİ YEMEK SORUNU
İddialara göre, Şeyh Şamil İlköğretim Okulu’nda görevli Z.S. adlı temizlik görevlisi, okul müdürü Y.B.’yi zehirleme niyetiyle öğle yemeğinde kullanılmak üzere dondurucudan çıkarılan tavuğun içerisine çamaşır suyu ekledi.
HUKUKİ AŞAMA
Olayın fark edilmesi üzerine, okul müdürü zehirlenme endişesiyle karakola başvurarak şikayette bulundu. İlgili polis birimleri, Z.S.’yi gözaltına aldı ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk etti. Şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İNCELEMELER SÜRÜYOR
Yaşanan olayın ardından polis ekipleri okulda detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Tavuk yemeğinden örnekler alındı ve bu örnekler laboratuvara gönderildi. Yapılan kimyasal incelemelerin neticesinde olayın detaylarının aydınlatılacağı bildirildi.
then "Add to Home Screen"