İzmir’de Tartışma Büyüdü: Baba Yaralandı

OLAYIN GERCEKLEŞTİĞİ YER

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bulunan Üç Eylül Mahallesi’nde, 42 yaşındaki Rıza T. ile 75 yaşındaki babası Hasan T. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü bir tartışma meydana geldi. Kısa sürede tansiyon yükselirken, Rıza T. yanındaki bıçakla babasına saldırdı.

YARALANAN BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Ağır yaralı durumda olan Hasan T., ilk olarak Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada yapılan müdahalelerin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Babasının hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisinin alındığı belirtildi. Rıza T. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.