Geçtiğimiz sezonun ilk bölümünde Fenerbahçe’de kiralık forma giyen Jhon Duran’ın sözleşmesi devre arasında olaylı şekilde sona erdi ve Kolombiyalı golcünün yeni adresi netleşmeye başladı. Adı uzun süredir Galatasaray ile anılıyordu. Avrupa’dan ise dikkat çeken bir hamle geldi.
GALATASARAY TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ
Mauro Icardi’nin ayrılığı sonrası Galatasaray hücum hattını güçlendirmek istiyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Jhon Duran’ı transfer listesine ekledi. 22 yaşındaki futbolcunun durumu yakından takip ediliyor. Transfer süreci ise beklemeye alındı.
BENFICA SON AŞAMAYA GELDİ
Jhon Duran transferinde Benfica önemli bir avantaj yakaladı. Bonservisi Al-Nassr’da bulunan genç forvet için Portekiz temsilcisi görüşmelerde son aşamaya geldi. Benfica Sportif Direktörü Mario Branco, kiralık transfer için Al-Nassr ile görüşüyor. Kolombiyalı futbolcu Benfica’ya sıcak bakıyor. Anlaşmanın kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.