Johnstone Burgh, İki Farklı Maçta İki Kadro ile Oynayacak

İskoçya’nın 5. Lig temsilcisi Johnstone Burgh, 21 Kasım Cumartesi günü iki farklı kupa maçına aynı gün ve saatte iki ayrı kadroyla çıkacak. Kulüpten yapılan açıklamada, TSİ 17.30’da (yerel 14.30) İskoçya Communities Kupası’nda Tayport ile, TSİ 18.00’de (yerel 15.00) ise Lowland Lig Kupası’nda Dunipace ile karşılaşacakları bildirildi. Johnstone Burgh, yetkililerle gerçekleştirdikleri görüşmelerde farklı bir tarih önerdiklerini ve maç programındaki olumsuzlukları telafi etmek için bilet gelirlerinden feragat etmeyi teklif ettiklerini duyurdu.

GÖRÜŞMELERDE OLUMSUZ CEVAP ALINDI

Kulüp, önerilerine rağmen olumlu bir geri dönüş alamadığını belirtti. Bu nedenle, 21 Kasım’da gerçekleşecek iki karşılaşmaya da ayrı kadrolarla çıkılacağı kaydedildi. Johnstone Burgh, yaşanan bu durumun zorluğuna rağmen mücadeleye devam edeceğini vurguladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Emlakçılar, Kiralama Öncesi Peşin Ödeme Talep Ediyor

Ev kiralamak veya satın almak isteyenler için yeni bir masraf ortaya çıktı. Konut piyasasında ev bulma maliyeti, kira, depozito ve taşınma giderleriyle sınırlı kalmıyor.

Hava Durumu Alarmı: 4 Şehre Turuncu Kod Verildi

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ve Orta Akdeniz'den gelen yağışlı hava sistemi Türkiye'yi etkisi altına aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın beklenen şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle dört şehre turuncu, 25 şehre ise sarı kodlu uyarıda bulundu.

Bakan Kurum, Mansur Yavaş ile Görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Görüşme, bakanlıkta gerçekleşti ve önemli konular ele alındı.

Fon Soruşturması Yurt Dışında Devam Ediyor

Yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren fon soruşturmaları sürerken, Fon Koordinasyon Kurulu yeni toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, tasfiye sürecindeki fon sayısının 131'den 38'e düştüğü ve 71 bin 899 hesaba toplam 68 milyar TL tutarında tasfiye ödemesi yapıldığı açıklandı.

Fenerbahçe’nin Yeni Teknik Direktör Adayları Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal istifa etti ve antrenör Dirk Kuyt geçici teknik sorumlu olarak atandı.