EZGİ MOLA’NIN KADIN CİNAYETLERİNE TEPKİSİ
Fatih’teki iki kadın cinayeti hakkında bilgi alan Ezgi Mola, güçlü bir öfke ile tepkisini dile getirdi. Ünlü oyuncu, suçluların ceza çekmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bunun suç olduğu insanlara kafasına vura vura anlatılmalı” şeklinde sert bir ifadede bulundu. Mola, konu hakkındaki düşüncelerini dile getirirken, kadın cinayetleri üzerine sorulara açıkça cevap verdi.
ADALETİN SAĞLANMASI GEREKEN BİR KONUDUR
Ezgi Mola, suçluların ceza alması ve hapiste olması gerektiğini belirtti. “Her gün yeni bir şey duymaktan maalesef olduk. Bu vahşet nasıl bitecek? İnsanlar suçlular çektiğinde, hapse girdiğinde… Adalet yerini bulduğunda bitecek…” dedi. Mola, durumu korkunç bulduğunu ve bu konuda hiçbir şey yapılmadığını ifade etti.
ÖNLEMLERİN ALINMASI GEREKEN BİR DURUM
Mola, “Bu kadın cinayetleri korkunç bir halde ve ne yazık ki hiçbir şey yapılmıyor… Biraz gerçekçi olmamız gerekiyor. Bu kader olamaz. Bunun önleminin alınması gerekiyor. Yasa olması gerekiyor. Bunun sonuçlarını görmemiz gerekiyor. Böyle giderse kadın cinayetleri bitmeyecek. Suçlu ceza çekmeli, suçlu hapse girmeli. Bunun suç olduğu insanlara kafasına vura vura anlatılmalı” şeklinde sözlerini tamamladı.