KADIN, KAFEDEN KAÇMAYA ÇALIŞAN ADAMA ATEŞ AÇTI
Aksaray’da yaşanan olayda, B.S. isimli kadın, iddiaya göre kendisiyle ilişkiye girdiğini iddia ettiği A.B. isimli adamı kafede tabancayla vurdu. Kadın, kafenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, A.B.’ye yaklaşık 7 el ateş ettikten sonra sakin bir şekilde tabancasını çantasına koyarak olay yerinden ayrıldı. Yaşanan bu korkunç saldırı sonucunda yaralanan adam, çevredekilerin haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı.
A.D., YAŞADIĞI OLAYI KAMERAYA ANLATTI
Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrasında yaralanan adam, tedavi altına alındığı hastanede yaşadıklarını anlattı. Adam, “Aldatıyormuşum, onunla ilişkiye giriyormuşum. Öyle bir şey yok. Benimle ilişkiye girdiğini söylemiş kocasına” dedi. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilen adamın ifadesi, olayın şiddetini ve kadının motivasyonunu gözler önüne serdi.
KADIN GÖZALTINA ALINDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Polis ekipleri, olayın ardından B.S.’yi gözaltına aldı ve üzerinde yapılan aramada suç aleti olarak kullanılan tabanca ele geçirildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kadının motivasyonu ve olayın perde arkasındaki detaylar, devam eden soruşturma kapsamında aydınlatılmaya çalışılacak.