İŞ KAZASI MEYDANA GELDİ
Kahramanmaraş’ta ciddi bir iş kazası yaşandı. Onikişubat ilçesinde bir grup işçi, Erbakan Bulvarı’nda 6 Şubat depremlerinde orta hasar alan bir binanın dış cephe yenileme işine katıldı. Binanın 4. katında çalışan 3 işçinin bulunduğu iskele aniden kırıldı.
ÖLEN VE YARALILAR VAR
İskelenin kırılması sonucu 3 işçi yere düştü. Olayın bildirilmesi üzerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi olay mahalline yönlendirildi. Yapılan incelemelerde, 52 yaşındaki Bilal K.’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ağır yaralanan işçilerden İrfan K. ile 58 yaşındaki Yunus A. ise ambulanslarla hastanelere götürüldü. Ancak hastanede müdahale edilen Yunus A. da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bilal K.’nin cenazesi hastane morguna gönderildi. Ekipler bölgede detaylı inceleme yaparken, iş kazasıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.