Kamyonet, 5 araca ve duvara çarptı

KAZA DETAYLARI

Sakarya’nın Akyazı ilçesi Ömercikler Mahallesi 8014 Sokak’ta meydana gelen kazada, C.K. yönetimindeki 54 BY 996 plakalı kamyonet kontrolden çıkıyor. Sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki 5 araca çarpıyor, ardından bir iş yerinin duvarına çarpıyor.

Kazanın ardından yaralanan sürücüye hızlı bir şekilde ilk müdahale olay yerinde gelen sağlık ekipleri tarafından yapılıyor. Yaralı, daha sonra hastaneye sevk ediliyor. Bölgeye itfaiye ve polis ekipleri de yönlendiriliyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatılıyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Norveç Prensesi’ne Arkadaşlık Teklifi Uzaklaştırma

Avustralya'da 63 yaşındaki David James Cook, Norveç Prensesi Ingrid Alexandra'ya yaklaşmasının yasaklanması için Sydney'deki Newtown Mahkemesi'nde duruşmaya çıkarıldı. Mahkeme, Cook'un prensesin okuduğu üniversite kampüsüne girmesini yasakladı.

Trump, Ankara’daki NATO Zirvesi’ne Katılacak

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, ABD Başkanı Donald Trump'ın 7-8 Temmuz'da Ankara'da düzenlenecek NATO Zirvesi'ne katılacağını duyurdu. Rubio, bunun ittifak tarihinin en önemli toplantısı olacağını söyledi.

Tanju Özcan İçin İddianame Hazırlandı

Bolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi, 178 sayfalık iddianamenin incelemesini tamamlayarak kabul etti ve Bolu Belediyesi'ne yönelik irtikap soruşturmasında dava sürecini başlattı. Hazine, Vakıflar ve İçişleri Bakanlıkları müşteki kurum oldu.

İTÜ’yü 4,4 Milyon Lira Dolandıran Şüpheliler Yakalandı

İstanbul Teknik Üniversitesi'ni 4 milyon 400 bin lira dolandıran 8 kişi, polisin spor tesislerindeki havlu sayısını fark etmesiyle yakalandı. Üniversite yöneticilerinin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

140 Yeni Mahkeme Kuruldu

Adalet Bakanı Gürlek, yargılamaların hızlanması ve adalet hizmetlerinin etkinleştirilmesi için 140 yeni mahkeme kurulduğunu açıkladı. Yeni mahkemelerle vatandaşların adalete daha hızlı erişmesi hedefleniyor.