Kanal D’de sessiz sedasız operasyon

Kanal D'den son dakika sessiz sedasız operasyon. Kanal D yönetimi Esra Ceyhan ile vadalaştı.
Herkes bu programın yaz tatiline girdiğini zannederken Kanal D'nin Mayıs ayı sonu itibarıyla Esra Ceyhan'la ilişkisini kestiği belirtildi. Ceyhan son dönemde çok düşük izlenme payları alıyor, hatta çift rakamı bile zar zor görüyordu.

Kanal D'de flaş bir gelişme daha var. O da Kanal D'de gelecek sezon Sabahların Sultanı SedaSayan programı da olmayacağı gelen bilgiler arasında. Ancak Seda Sayan'a boşa çıkan Esra Ceyhan'ın saati açılacak ve burada yapacağı sosyal içerikli bir formatta program yapmasa denenecek…

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taşınmaz Satış İhalesi Duyurusu

Üzgünüm, ancak sağlanan metin eksik veya boş görünüyor. Lütfen yeniden paylaşın, böylece uygun bir özet oluşturabilirim.

ABD Ara Seçimleri Öncesi İsrail Lobisi Daha Güçlü

İsrail yanlısı lobi, ABD ara seçimlerinde kullanmak üzere 95 milyon dolarlık fon sağladığını duyurdu. Bu miktar, Amerikan-İsrail Siyasi Eylem Komitesinin süper PAC'ine ait.

Çeyrek Altın Piyasasında Stok Sorunları Yaşanıyor

Çeyrek altın piyasasında fiyat dalgalanmaları belirsizlik oluşturdu. Kuyumcular, tedarik sorunu yaşarken, fiyat düştüğünde ürünlerin satışına ara verildiği iddia ediliyor.

Netanyahu, Trump ile İran Müzakere İçin Washington’da

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 11 Şubat'ta Washington'da ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya gelecek ve görüşmede İran ile ilgili müzakereler ele alınacak.

Ankara’da Polis Memurunun Ölümü: Güvenlik Görüntüleri Açıklandı

Ankara'daki araç muayene istasyonunda polis memuru Melih Okan Keskin'in öldüğü kavga anına dair güvenlik kameraları görüntüleri yayınlandı.