Hakkari’nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde etkili olan kar yağışı sonucunda kapanan 22 üs bölgesi yolundan 18’i, ekiplerin kararlılığı ve özverisi sayesinde tekrar ulaşıma açıldı.
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Yüksekova’da kapalı olan Beyaztaş, Aslan Garajı, Özgen ve Kalana üs bölgelerine ulaşımı sağlamak amacıyla ekipler sahada sürdürdükleri çalışmalara ara vermeden devam ediyor. İş makineleri, yoğun kar birikintisi ve tipi nedeniyle zorlu koşulları aşmak için mücadele ediyor.
MEHMETÇİK İÇİN GECE GÜNDÜZ MESAİ
Gündüz gece demeden görev yapmakta olan ekipler, bölgede görevli Mehmetçik’in ulaşımının aksamaması için çalışmaları dikkatlice yürütüyor. Yetkililer, tüm üs yollarının en kısa süre içerisinde tamamen ulaşıma açılmasının amaçlandığını ifade etti.