8 YAŞINDAKİ NARIN DİYARBAKIR BAĞLAR’DA KAYIP
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 2 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin’in bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Küçük kızın kaybolduğu yerde bulunan terliğin numarasının, Narin’in ayağına ait olmadığı ortaya çıktı. Bu gelişme ile birlikte polis ekipleri daha fazla ipucu bulabilmek adına çalışmalarını hızlandırdı.
TERLİĞİN NUMARASI NARİN’İN AYAĞINA UYMUYOR
Narin’in kaybolduğu bölgede bulunan terliğin numarasının küçük kızın ayağına ait olmadığının tespit edilmesi, arama çalışmalarına yeni bir boyut kazandırdı. Polis ekipleri, bu yeni bilgi doğrultusunda geniş çaplı araştırmalar yaparak Narin’in izini sürmeye devam ediyor. Olayla ilgili açıklama yapan yetkililer, vatandaşlardan herhangi bir şüpheli durumda derhal polise haber vermelerini istedi.
ARAMA ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI
Narin’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları, terliğin numarasının farklılık göstermesiyle birlikte daha da önem kazandı. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek ve çevrede detaylı araştırmalar yaparak küçük kızın bulunmasına yönelik çabalarını artırdı. Vatandaşların da desteğiyle yürütülen arama çalışmalarının, Narin’in sağ salim bulunmasına yardımcı olması umuluyor.