Kayseri’de Ehliyetsiz Sürücüye Ceza Uygulandı

Kayseri’de gerçekleştirilen trafik uygulamasında, durdurulan bir otomobilin sürücüsünün ehliyetinin evde olduğu iddia edildi. Yapılan incelemeler sonucunda sürücünün ehliyetinin ceza nedeniyle daha önce iptal edildiği tespit edildi. Ayrıca, sürücünün otomobili almak için çağırdığı başka bir şahsın da ehliyetsiz olduğu belirlendi.

TRAFİK DENETİMİ DEVAM EDİYOR

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, trafiğin güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fevzi Çakmak Mahallesi Sivas Bulvarı üzerinde yapılan uygulamada, ekipler 34 KPH 565 plakalı otomobili durdurdu. Sürücü B.K., ehliyetiyle ilgili yapılan kontrolde, ehliyetini evde unuttuğunu ifade etti.

CEZA UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekiplerin gerçekleştirdiği incelemelerde, B.K.’nın ehliyetinin ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak’ suçundan mahkeme kararıyla 5 yıl süreyle alındığı ortaya çıktı. Hem B.K.’ya hem de yolcu olarak bulunan otomobil sahibine toplam 37 bin 356 TL idari para cezası uygulandı. Otomobil sahibinin de ehliyetsiz olması nedeniyle, otomobili teslim alması için çağrılan D.S.’nin de ‘alkollü araç kullanmak’ suçundan ehliyeti alındığı belirlendi. Sonuç olarak, otomobil çağrılan başka bir kişiye teslim edildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Boş Arazide Erkek Cesedi Bulundu

Nazilli Yeşil Mahalle 384 Sokak'taki boş arazide sürüsünü otlatan bir çoban, yerde hareketsiz yatan kişi gördü. Çoban hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İran, İsrail’e Yeni Saldırı Dalgası Başlattı

İran, İsrail'e yönelik yeni bir füze saldırısı başlattığını duyurdu. İsrail hava savunma sistemleri devreye girdi.

Üç İlde Seçim Sonuçlandı, AK Parti 4, MHP ve CHP Birer Belde Kazandı

Tokat'ın Yolüstü, Çevrecik, Bağtaşı ve Kuşçu beldelerinde vatandaşlar sandık başına gitti. Nevşehir'in Mustafapaşa beldesi ile Gümüşhane'nin Tekke beldesinde de seçimler yapıldı.

İrfan Can Eğribayat Fenerbahçe’ye Dönüyor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer dönemi çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Geçen sezonun devre arasında Fenerbahçe'den kiralanan İrfan Can Eğribayat ile yola devam edilmeyeceğini duyurdu.

Kocası Tarafından Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti

Erdal K., Diliskelesi'nde eşi Elif K. ile evde başlayan tartışma sonrası sokağa taşan kavgada eşini bıçaklayarak öldürdü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.