Keçi Bankaya Tırmandı, Paraları Aldı

BAYRAM YOĞUNLUĞUNDA SIRA DIŞI OLAY

Edirne Otogarı’nda bayram dönemindeki kalabalık sürerken, dikkat çekici bir durum yaşandı. Otogar işletmecisi Mustafa Altunhan’ın sahip olduğu keçi, kalabalığın arasında dolaşmaya başladı ve bilet bankolarının bulunduğu alana yöneldi. Keçi, bankolardan birinin üzerine tırmandı ve açık bırakılan çekmecedeki paraları ağzıyla alarak hızla uzaklaştı. Olay, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntüler, keçinin bankoya erişimi ve paraları kapıp kaçışını net bir şekilde gösteriyordu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Otogarda merak uyandıran bu anlar, sosyal medya üzerinde hızla ilgi gördü. Mustafa Altunhan, paraları alan keçinin kendisine ait olduğunu belirtti. “O keçi benim baktığım bir keçi. Paralarını aldığı kişi ise bizim rakibimiz olan bir firma. Hiçbir zaman biz parasını alamadık. Keçinin intikamı kötü oldu. Gitti paraları aldı. Arkadaşımız almaya çalıştı ama hamle ile oradan uzaklaştı. Keçinin intikamı kötü olmuş oldu” şeklinde esprili bir dille durumu değerlendirdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

İETT Otobüsünde Düşen Yaşlı Adam Öldü

Poligon Mahallesi-Kabataş arası sefer yapan 58A numaralı İETT otobüsünde ayakta yolculuk eden Ender Eliçin bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Otobüsü durduran İETT sürücüsü bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı.

7 Kişinin Daha Uyuşturucu Testi Pozitif Çıktı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında İstanbul ve Muğla'da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 20 şüphelinin Adli Tıp Kurumu'ndaki test sonuçları belli oldu. Şüpheliler kan, saç ve idrar örneği verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Patrik Maşalyan’ı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Milletvekili Sevan Sıvacıoğlu ve Patrik Sahak Maşalyan'ı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde kabul etti. Kabul basına kapalı gerçekleşti.

İzmir’de Kızgın Tereyağı Bebeği Yaktı

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir döner restoranında servis sırasında kızgın yağ dolu tavanın sapı aniden kırıldı ve 2 yaşındaki Mercan bebeğin üzerine kaynar yağ döküldü. Olay 14 Eylül 2025'te meydana geldi.

İçişleri Bakanı Çiftçi: Duruşumuzdan Taviz Vermeyeceğiz

İsrail Savunma Bakanı İsrael Katz, Kudüs'ün 3 bin yıldır Yahudi halkının başkenti olduğunu belirterek Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşım yaptı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bu açıklamalara tepki gösterdi.