Başarılı futbolcu Kenan Yıldız, Vogue Türkiye’nin spor temalı Haziran sayısında beş farklı kapakla yer alarak bir ikonun doğuşunu tescilliyor. Yaklaşan Dünya Kupası öncesinde genç futbolcu tüm dünyanın radarında. Ünlü futbolcunun hayranları bu kapakları ilgiyle karşıladı.
YEŞİL SAHALARDAN SONRA MODANIN DA ZİRVESİNE OYNUYOR
Zeynep Akdoğan, Kenan Yıldız’ın yüksek modaya yatkınlığını özel sözlerle betimledi. “Kusursuz postürü, cool duruşu ve kaleyi içeriden fetheden bakışlarına aldanmayın” dedi. “Bir süpermodel değil o” diye ekledi. Yıldız’ın tribünlerin adına besteler yaptığı parlak bir yıldız olduğunu belirtti.
BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU
Akdoğan, bir futbolcunun moda otoritesi popülaritesine ulaşmasının nadir olduğunu söyledi. “Bu toprakların bağrından çıkan genç bir yeteneği yüksek moda dünyasıyla buluşturmak çok özel” ifadesini kullandı. Kenan’ın geleceğinde moda yolculuğunun da olduğu aşikar.
BENİM İÇİN İNANILMAZ DUYGUSAL, UNUTULMAZ
Milli futbolcuyu yayın tarihinde ilklere imza atan kapaklarla merceğe almak gurur verici. Engin Yıldız, “Türkiye’den ayrılıp Almanya’da yeni bir hayat kurmak kolay değildi” dedi. “Milli takım formasını giydiği anlar inanılmaz duygusal, unutulmaz” diye ekledi. “Hikayemizin tamamlandığını hissediyorum” ifadesini kullandı.