Benfica, Kızılyıldız Karşısında İlk Şampiyonlar Ligi Maçına Çıktı
Portekiz ekibi Benfica, Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’a konuk oldu. Benfica forması giyen Kerem Aktürkoğlu, takımının ilk golünü atarken, diğer milli oyuncumuz Orkun Kökçü ise ikinci golü kaydetti. Galatasaray’dan transfer olan Kerem Aktürkoğlu, ilk 11’de sahaya çıkarken, Orkun Kökçü ile birlikte etkili bir performans sergiledi.
Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Şov Yaptı
Benfica’nın Kızılyıldız deplasmanında oynanan maçta Kerem Aktürkoğlu 9. dakikada gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Orkun Kökçü ise 29. dakikada sahneye çıkarak takımına bir gol daha kazandırdı. Aktürkoğlu, Benfica kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçında fileleri havalandırırken, Orkun Kökçü de performansıyla beğeni topladı.
Türk Yıldızlar Şampiyonlar Ligi’nde Parladı
Benfica’nın Kızılyıldız deplasmanında Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün gösterdiği performans, Türk futbolseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, geçmişte olduğu gibi Şampiyonlar Ligi’nde de golcülüğünü sürdürüyor. Orkun Kökçü ise takımına katkılarıyla önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi.