CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, sabah saatlerinde eşiyle birlikte parti binası önünde karşılandı. Özcan’ı AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İpsala ve Beğendik belediye başkanları ile partililer karşıladı. Heyet daha sonra parti binasına geçti.
HİZMET SİYASETİ VURGULANDI
Milletvekili Fatma Aksal, partinin hizmet anlayışına dikkat çekti. “Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından başlayan hizmet siyaseti var” dedi. “Bizim derdimiz Keşan’a hizmet etmektir” ifadesini kullandı. Aksal, siyasetçinin amacının vatandaşın refahını yükseltmek olduğunu belirtti. Başkan Özcan’ın 2004’ten beri süren hizmet yolculuğuna değindi. Bu sürecin AK Parti ve Cumhur İttifakı altında devam edeceğini söyledi.
ÖZCAN’DAN BİRLİK MESAJI
Başkan Mehmet Özcan, AK Parti ailesinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Dört kez belediye başkanlığı kazandığını ve her seçim sonrası parti rozetini çıkardığını anlattı. 20 yılı aşkın süredir bölgeye hizmet ettiğini vurguladı. Geçmişinin temiz olduğunu, haram lokma yemediğini söyledi. Keşan için yapılacak çok iş olduğunu dile getirdi. Zor şartlarda nefes alacak hallerinin kalmadığını belirtti. Keşan’la ilgili sorunlarda tüm siyasi partilerin birleşmesini diledi. “Cumhur İttifakı ile birlikte hareket edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından kortej oluşturuldu. Kalabalık alkışlarla belediye binasına yürüdü. Özcan, burada tebrikleri kabul edip hatıra fotoğrafı çektirdi.