Kılıçdaroğlu: Karabağ Azerbaycan’ındır

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Karabağ’ın daima Azerbaycan’ın olacağını vurguladı.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “30 yıllık işgalin son bulduğu, Karabağ’ın kalbi Şuşa’nın yeniden Azerbaycan topraklarına katıldığı Karabağ Zaferi’nin 1’inci yıl dönümünü kutluyor, ‘Karabağ Azerbaycan’ındır’ ilkesiyle mücadele eden Azerbaycanlı tüm kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Jhon Duran’ın Paylaşımı Sosyal Medyada Konuşuluyor

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Al Nassr'dan kiraladığı Jhon Duran ile devre arasında yollar ayrıldı ve Kolombiyalı futbolcu Zenit'e kiralandı. Disiplinsiz tavırlarıyla öne çıkan oyuncu Galatasaray ile anılıyordu.

MSB’den Yunanistan’ın Silahlanmasına Açıklama

Milli Savunma Bakanlığı, 115'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla haftalık olağan basın toplantısını İzmir Çiğli'de gerçekleştirdi. Toplantıda Yunanistan'ın silahlanma faaliyetlerinin yakından takip edildiği belirtildi.

Ferah Kebap’ın Konkordato Süresi Uzatıldı

Isparta'da faaliyet gösteren ve odun ateşinde pişirdiği yemeklerle tanınan Ferah Kebap, reklam ve sosyal medya kullanımına rağmen finansal darboğaza girince konkordato talebinde bulundu. Restoran yiyecekleri 250 liradan başlayan fiyatlarla satıyordu.

Bakan Kurum, 64 İlde 20 Bin Konut Satışına Başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem sonrası 455 bin konutun tamamlandığını duyurdu. Cumhuriyet tarihinde eşi benzeri görülmemiş 500 bin konutluk yeni bir sosyal konut projesi başlatıldı.

Antalya Plajlarında Sigara Yasağı Başladı

Türkiye'de çocuk parkları ve sahilleri kapsayan dumansız alan uygulaması genişletiliyor, yaz mevsimiyle birlikte Akdeniz ve Ege sahillerinde plaj yoğunluğu arttı. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği plajlarda sigara izmaritleri büyük kirlilik oluşturuyor.