Kılıçdaroğlu’nun toplantısında sürpriz isim!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul aile birliklerinin yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. JW Marriot Otel'de düzenlenen ve aralarında Ankara, İstanbul, Antalya ve Rize'nin bulunduğu 30'ya yakın ilden okul aile birlikleri başkan ve yöneticileriyle gerçekleştirilen toplantı basına kapalı yapıldı.

Toplantıya; Rize'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akrabası Osman Erdoğan da katıldı. Erdoğan'ın dede tarafından akrabası olan 62 yaşındaki Osman Erdoğan, Rize Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı olarak toplantıya katıldı.

"BUNLARI SEÇİM BİLDİRGESİNE KOYACAĞIZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, toplantının içeriğiyle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Epey süredir değişik toplum kesimlerini davet ettiklerini, onlarla konuşarak sorunlarını dinlediklerini belirten Bekaroğlu, "Çözüm önerilerini alıyoruz ve bunları seçim bildirgesine koyacağız. İktidara geldiğinde de bunları gerçekleştireceğimizi söylüyoruz. Bugün siz velilerle yaptığımız bu toplantı ile sekizincisini yapıyoruz. Daha evvel maden işçilerinden emeklilere engellilerden çevrecilere öğrencilerle değişik toplantılar yaptık. Bugün de sizlerle velilerin gözüyle eğitimin sorunlarını konuşacağız. Biliyoruz velilerin ciddi sorun ve endişeleri var. Herkes çocuğuna iyi bir gelecek hazırlamak izliyor, bunun için velilerin gözüyle eğitim nedir? Bunu tartışacağız." diye konuştu.

Toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirildiğini kaydeden Bekaroğlu, "Toplantı sonucunda ortaklaşacağımız konularda sayın Genel Başkanımız sizlerle beraber basına açıklama yapacak. Bu tespit ve önerilerin takipçisi olacağını ifade edeceğiz." şeklinde konuştu.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Tanju Özcan İçin İddianame Hazırlandı

Bolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi, 178 sayfalık iddianamenin incelemesini tamamlayarak kabul etti ve Bolu Belediyesi'ne yönelik irtikap soruşturmasında dava sürecini başlattı. Hazine, Vakıflar ve İçişleri Bakanlıkları müşteki kurum oldu.

İTÜ’yü 4,4 Milyon Lira Dolandıran Şüpheliler Yakalandı

İstanbul Teknik Üniversitesi'ni 4 milyon 400 bin lira dolandıran 8 kişi, polisin spor tesislerindeki havlu sayısını fark etmesiyle yakalandı. Üniversite yöneticilerinin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

140 Yeni Mahkeme Kuruldu

Adalet Bakanı Gürlek, yargılamaların hızlanması ve adalet hizmetlerinin etkinleştirilmesi için 140 yeni mahkeme kurulduğunu açıkladı. Yeni mahkemelerle vatandaşların adalete daha hızlı erişmesi hedefleniyor.

Dünya Kupası’nda 40 Yaş Üstü Yedi Futbolcu

ABD, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa ev sahipliği yapacağı 2026 FIFA Dünya Kupası'nda 11 Haziran ile 19 Temmuz tarihleri arasında 40 yaş üstü yedi oyuncu sahaya çıkacak. 41 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo altıncı kez turnuvada boy gösterecek.

20 Yıllık Kayıp Gülcan Yazıcı Dosyasında 3 Gözaltı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı çalışmaları sonucu 2006'dan beri faili meçhul kalan bir cesedin 20 yıldır kayıp aranan Gülcan Yazıcı'ya ait olduğunu duyurdu. Ceset kimliği belirlenemediği için kimsesizler mezarlığına defnedilmişti.