Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeli, kan bağışında bulundu.
KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
İl Emniyet Müdürlüğü, kan stokuna destek olmak amacıyla bir kan bağışı etkinliği düzenlendiğini duyurdu. Türk Kızılay Kırşehir Şubesi tarafından, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine tır ve kan bağışı noktası kurulduğu belirtilen açıklamada, birçok polis memurunun bu etkinlikte kan bağışında bulunduğu ifade edildi.
Polisin, vatandaşların huzur ve güvenliği kadar sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulunmaya devam edeceği vurgulandı. Açıklamada, sağlık durumları uygun olan herkesin kan vermeye davet edildiği aktarıldı.
İYİ NİYETLE HAREKET EDİLDİ
Açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz mensupları, Türk Kızılay’a gönüllü olarak kan bağışında bulundular. ‘Birlikte kan verelim, birlikte hayat kurtaralım’ anlayışıyla hareket eden teşkilat mensuplarımız, topluma örnek bir davranış sergilediler. Türk Kızılay’ı ekiplerine çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.