Işıl’dan intikam almak amacıyla iyileşmiş gibi davranan Mustafa, eve döner dönmez planını hayata geçirmeye başlıyor. Yeni bölümde, cezaevinden çıkan Ömer ise kendisini aldattığını düşündüğü Kıvılcım’a karşı tutumunu değiştirmiyor. Nursema’nın doğum günü kutlamasında, Demet, Firaz ile sürdürdüğü gizli ilişkiyi itiraf ediyor. Bu itiraf sonrasında büyük bir şok yaşayan Nursema, Firaz’ın evi terk etmesiyle yıkım yaşamış durumda.
KIZILCIK ŞERBETİ’NİN GELECEĞİ MERAK KONUSU
Kızılcık Şerbeti dizisinde final iddiaları gündeme geliyor. Doğa’nın, Fatih’i affedemediğini yüksek sesle dile getirmesi ve Nilay’ın “Kıyamet kopacak!” ifadesi, yeni bölümde gerilimin daha da artacağının sinyallerini veriyor. Mustafa ise Işıl’dan hesap sormaya hazırlanırken, Doğa’nın teknede olduğunu öğrenmesiyle tüm planları alt üst oluyor. Teknenin bir gemi ile çarpışması sonucu Doğa, Mustafa ve Işıl’ın hayatını kaybetmesiyle diziden ayrılacağı iddiası ortaya atılıyor.
EMRAH ALTINTOPRAK’TAN VEDAYA DAİR AÇIKLAMALAR
Mustafa karakterini canlandıran Emrah Altıntoprak, diziden nasıl ayrıldıklarına dair açıklamalarda bulundu. Altıntoprak, “Kızılcık Şerbeti yolculuğumuzun sonuna geldik. Hikâye böyle noktalandı. Karakterlerin anlatacakları kalmadı ve senaristler buna göre yön veriyor” dedi. “Birçok karakterin ayrılması final ihtimalini artırır mı?” sorusuna yanıt olarak ise, “Sanmıyorum, diziye katılan yeni oyuncular da var. Bu durum devam edeceğinin göstergesi” ifadelerini kullandı.
REYTİNGLER DİZİNİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK
Gazeteci Sina Koloğlu’nun aktardığı bilgilere göre dizinin geleceği, reyting sonuçlarıyla şekillenecek. Eğer mevcut izlenme oranları bu seviyede kalırsa, Kızılcık Şerbeti’nin gelecek sezonfinal yapabileceği öne sürülüyor.