Kocaeli’nde 16 Yaşındaki Kız Çocuğu Ölü Bulundu

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 16 yaşındaki bir genç kız, evinde tabancayla vurulmuş olarak bulundu. Fatih Mahallesi’nde, Dilber Sokak’taki bir apartman dairesinde yakınları, A.C’yi hareketsiz bir şekilde buldu. Olayın bildirilmesi ile birlikte bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, A.C’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Yapılan ilk incelemelerde, genç kızın başından tabancayla vurularak öldüğü tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, durumu detaylı şekilde araştırmak amacıyla çalışma başlattı. Yaşanan olayla ilgili olarak, soruşturma süreci başlatıldı ve aile üyeleri ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

OTOPSİ BEKLENİYOR

A.C’nin kesin ölüm nedeninin, otopsi sonucunda netlik kazanacağı bildiriliyor. Olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.