Komünist Parti oylarını 5 kat artırdı

7 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde 13 bin 780 oy alan Komünist Parti 1 Kasım seçimlerinde oylarını 65 bin 116'ya yükseltti.

Ak Parti 1 Kasım seçimlerinden tek başına çıkarken, Meclis'e giremeyen partiler arasında da dikkat çeken bir sonuç ortaya çıktı. 7 Haziran seçimlerinde 13 bin 780 oy alan Komünist Parti, 1 Kasım seçimlerinde 65 bin 116 oy aldı. Komünist Parti oyunu en çok İstanbul'da artırırken, 7 Haziran'da 3 bin 476 olan oy sayısını 13 bin 933'e yükseltti. Ankara'da da bin 251 olan oy sayısını 4 bin 98'e yükseltti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İstanbul Barajlarındaki Su Durumu Alarm Veriyor

İstanbul'daki aralıklı yağışlar barajlardaki su seviyesini yükseltti, ancak doluluk oranları geçen yılın aynı dönemine göre hala endişe verici durumda.

Meteoroloji Uyarıyor: Yıldırım ve Yağmur Geliyor

Yeni haftada Türkiye genelinde yağışlar etkili olacak. Doğu Karadeniz'de sabah, İstanbul ve çevresinde öğleden sonra kuvvetli sağanak, güneydoğuda ise yoğun kar yağışı tahmin ediliyor.

Üniversitelerde Staj Süreleri Yeni Düzenlemeyle Uzatılıyor

Üniversite öğrencileri, en az bir dönem staj zorunluluğu ile iş hayatına daha erken adım atacak. Uygulama ilk olarak 7 pilot ilde hayata geçirilecek.

Fatih Tekke Samsunspor Galibiyetine Değerlendirme Yaptı

Trabzonspor, Süper Lig'de Samsunspor'u 3-0 mağlup etti. Teknik direktör Fatih Tekke, galibiyeti yorumlayarak Zubkov'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

MetroPOLL Anketi: Muhalefet Yönetim İçin Hazır Mı

Muhalefetin erken seçim çağrıları üzerine anket firmaları, Türkiye'deki kamuoyunun nabzını ölçmeye devam ediyor.