Konya’da sevgili dolandırıcılığı

Konya’nın Selçuklu ilçesindeki olayda Mevlüt Tosun, sevgilisi İrem E.’ye masaj salonu açmak için yaklaşık 2 milyon TL kredi çekti. Ancak zamanla salonun açılmadığını fark edince dolandırıldığını düşündü. İrem E.’nin arkadaşı Hasan Aktepe ve mimar Necati Şadi Kılıç ile tanıştıktan sonra, salon için para verdiği belirtiliyor. Ancak beklentileri karşılanmayınca bu durumdan şüphelendi. Sonrasında İrem E. ile Hasan Aktepe’nin tatil yapmaya gittiğini öğrenen Tosun, evlerinde beklemeye başladı. Hasan Aktepe’nin eve girmesiyle ruhsatsız av tüfeğiyle ateş açarak saldırdı. Bu saldırıda Hasan Aktepe yaralanırken, İrem E.’yi vurarak öldürdü. Bu trajik olay, dolandırıcılık iddialarının ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gösterdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

4 Haziran Spor Sayfalarından Öne Çıkanlar

Bonservis değeri en yüksek futbolcular listesinde Kenan Yıldız yedinci sırada, Arda Güler ise dokuzuncu sırada yer aldı. Ersun Yanal, A Milli Takım'ın Dünya Kupası'nda grup favorisi olduğunu belirtti.

Şanlıurfa’da Araya Giren Anne Öldü, Oğlu Yaralandı

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi Akpiyar Mahallesi'nde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda araya girmeye çalışan anne Heriman Altundağ vuruldu.

Güzelbahçe Operasyonunda İki Kişi Daha Tutuklandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Mısır'da bulunan iki şüpheli, yurda dönüşlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda jandarma tarafından gözaltına alındı. Belediye Meclis Üyesi G.G. ve inşaat firması yetkilisi eşi Ş.G., jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Petrol Yükseldi, Borsalar Düştü, OECD Uyardı

Piyasalardaki endişeler, Ortadoğu'da ateşkes beklentilerine rağmen saldırıların sürmesiyle arttı. Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yolcu terminaline insansız hava aracı saldırısı düzenlendi.

Fabrikada 3 İşçi Elektrik Çarpmasıyla Hayatını Kaybetti

Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde saat 21.40 sıralarında üç işçi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.