Köprülü Çelik Kapı bayi ağı ile büyüyor

Modern tasarımları ile çelik kapı sektöründe trendleri belirleyen Köprülü Çelik Kapı, ülkeyi sarmaya başlayan kendine özgü bayi ağı ile sektörde her geçen gün büyümesini sürdürüyor.

Ankara’daki tesislerinde gerçekleştirdiği üretimle kısa sürede sektörün öncü markaları arasında yerini alan Köprülü Çelik Kapı, güvenliği estetikle buluşturan tasarımları sayesinde, sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor. Adana’da Kenan Evren Bulvarı’nda açtığı mağaza ile fabrikadan halka satış gerçekleştiren Köprülü, Türkiye’nin birçok kentinde bayilikler vererek, sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

KISA SÜREDE BÜYÜK BAŞARI

Köprülü Group Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, Başerler Metal adı altında 1997 yılında faaliyete geçen firmalarının, markalaşma sürecinin başladığı 2001 yılından sonra kısa sürede sektörde bilinen ve takip edilen bir marka haline geldiğini belirterek, “Köprülü, Ankara’da çok kısa bir zaman zarfında kendini kanıtladı ve olmazsa olmaz bir marka haline geldi. Piyasada meslektaşlarımız, bizim sattığımız ürünlerin satış fiyatlarını baz alarak müteahhitlere fiyat vermeye başladı. Hedef olarak bizdeki trend neyse, hangi yolu izliyorsak, hangi modelleri yapıyorsak, nerelerde iş yapıyorsak bunlar diğer firmalarca örnek alınır oldu” dedi.

BAYİ AĞI GENİŞLİYOR

Köprülü Çelik Kapı’nın Ankara’da çok ciddi bir hakimiyeti bulunduğunun altını çizen Yılmaz, “İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakasında, Eskişehir’de, Bursa’da, Denizli’de ve İzmir’de yeni çalışmalarımız var. Ürünlerimiz, şu anda kendini Türkiye’ye tanıtmış firmaların ürünlerinden hem görsel olarak hem de kalite olarak çok daha üstün” ifadelerini kullandı.

2 YILDA YÜZDE 60 BÜYÜME

Köprülü Group Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, firmalarının Ankara’nın Kazan ilçesi Saray Keresteciler Sitesi’nde iki ayrı tesiste üretim gerçekleştirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Tesisimizin biri 6 bin 800 metrekare, diğeri 2 bin 500 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Büyük olan tesisimizde lüks grubu ürünlerin üretimi yapılıyor. Diğer kapalı alanda ise yangın kapısı ve kasa kaplamasız kapılarımızın imalatı devam ediyor. Şu anda full kapasite çalışıyor. Aylık 3 bin 500 ila 4 bin arasında kapı üretimi gerçekleştiriyoruz.”

Köprülü Çelik Kapı’nın, yeni yatırımlarla her geçen gün büyüdüğünü aktaran Yılmaz, firmanın 2014-2016 yılları arasında yüzde 60’lık büyüme kaydettiğini vurguladı. 

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Yeni Eksper Sisteminde 40 Bin Lira Limit Belirlendi

Sigortacılık Düzenleme Kurumu, kaza sonrası değer kaybı ve hasar ödemelerinde dolandırıcılığı önlemek için yeni bir düzenleme başlattı. Artık hasar tespiti eksper tarafından anında yapılacak.

İstanbul’da Hava 7 Derece Birden Soğuyacak

Yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giren Türkiye'de bugün iç kesimlerde sağanak beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişim olmayacak. Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.