Kurtalan Ekspres’ten 50 Yıllık Kutlama

Kurtalan Ekspres, 50. yılını ‘Zamanın Ötesinde’ konseriyle Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşarak kutladı. 75 yaşındaki Ahmet Güvenç’in gruptaki 50. yılına ithaf edilen gecede Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray’ın şarkıları seslendirildi. Gecede Kurtalan Ekspres’e Ari Barokas, Cahit Berkay, Emrah Karaca, Kaan Tangöze, Kıraç, Ogün Şanlısoy ve Şevval Sam gibi birçok sanatçı eşlik etti.

ŞEVVAL SAM’DAN SAHNEDE DUYGULANDIRAN AN

Barış Manço’nun ‘Can Bedenden Çıkmayınca’ şarkısını seslendiren Şevval Sam, parça sonunda Ahmet Güvenç’i sarılıp öptü.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Gülistan Doku Soruşturmasında 10 Şüpheli Yakalandı

Gülistan Doku soruşturması kapsamında yeni bir operasyon düzenlendi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, 5. dalga operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve 10 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İstanbul’da 30 Ağustos İçin Yol Kapatmaları

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle yarın bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, Fatih ilçesinde trafik düzenlemesi yapılacağı belirtildi.

Kaş’ta Orman Yangını İçin Ekipler Sevk Edildi

Antalya'nın Kaş ilçesi Gelemiş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 6 helikopter, 4 uçak, 10 arazöz, 4 su ikmal aracı ve 80 personel sevk edildi.

Manifest Üyelerinin Gelir Dağılımı Gündemde

Son yılların dikkat çeken Türk topluluğu Manifest, menajer Tolga Akış'ın tutuklanması ile yeniden gündeme geldi. Akış, "müstehcenlik" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

Nepal’de Sel Felaketi: 93 Bin Kişi Etkilendi

Nepal ve Çin'in Tibet bölgesini etkileyen dev su, buz ve enkaz akışının ardından felaketin bilançosu giderek ağırlaşıyor. Çarşamba günü meydana gelen afetten sonra 2 bin 400'den fazla kişiden hâlâ haber alınamadı.